søndag 4. juli 2010


Solen fortsetter å skinne i Østerdalen og det var på sin plass med en søndagsutflukt.
Mamma og pappa reiser tilbake til Trøndelagen i kveld, og det var derfor hyggelig å kunne nyte naturen og solen sammen før vi igjen må ta farvel.
Turen gikk til Tronkberget der det store, skumle Tronktrollet bor.
På toppen av berget ventet grillmat i sulten mage og solsteik på vinterhvit hud.
Oppstigningen ble en liten kraftanstrengelse, men vi kom i mål med helsa i behold.
Utsikten og matpausen gjorde turen verdt å overleve.
Når sant skal sies er ingenting umulig med godt humør.

Nå er alle mennesker og hunder slitne, og det er tid for en kopp kaffe før våre veier spres med vinden. Det har vært utrolig koselig å ha besøk av mine suverene foreldre denne helgen, og vi ser frem til neste møte med et smil om munnen.

Takk for en minnerik helg mitt lille univers.

1 kommentar:

  1. Hei snupp :)
    Sei mæ, har dokk virti en liten familie? :) Så koselig! Harley sjer jo bære nydelig ut da! :) Har dokk fått dokk hus å? Nu e d verkeli på tide at Andrea og æ tar oss en tur oppover t dokk! Kjenne skammen og rødmen brer sæ når æ tenke på korr leng dokk har bodd oppi der uten at vi har virri på besøk! Her e d ferietid nu da, vi reise t Bosnia imårrå og bli i 3uka..så d bli spennende m litjmor. Men d går vel bra d å ;) Ellers så har frøken viljesterk finni ut at d e på tide å test mamma og pappa, spesielt ved legging. Hyling e en kjent lyd her på kveldstid :P D e vel sånt som høre med.
    Ønske dokk all 3 en super sommer, så tar vi kontakt i bynnelsa på august når kvardan bynne å form sæ igjen. Æ bynne på jobb igjen f.o.m. 12 august...rysj i kropp!!
    Stor klæm fra oss :)
    Lena, Bojan og Andrea :) Kaisa hælse t Harley ;)

    SvarSlett

Gjerne forkynn din opplevelse hvis du liker, misliker eller rett og slett kjeder deg;)