fredag 19. mars 2010

Endelig er det helg og denne kvelden sitter vi begge, både jeg og Adam, hjemme i sofaen. Sofaen er ingen drøm for sarte romper, men i kveld er den som en himmelseng:) Gjorde en ærlig innsats på sykehjemmet fra 16.30 til 21.30, og det betyr at dopapiret er sikret med neste måneds lønning. Dagen har ellers rommet en hønevinge, oppvask, rydding og sist men ikke minst, kulinariske opplevelser i form av pølse og potetmos med ost på toppen i ovn.

6 kommentarer:

  1. Høres akkurat ut som dagene våre:P Bortsett fra jobbing på sykehjem da. Har nok med den bleierompa jeg har her hjemme:) Og den rompa er ikke så rent lita lenger, ble hele 5mnd igår. Tida går aaalt for fort! Ser ut som du har det bra sammen med din kjære, det fortjener du;) Håper vi sees snart igjen, kanskje 9april når Ida og Elin kommer??:) Kjempegla i deg vennen:)
    Klem Lena:)

    SvarSlett
  2. Hehe...ja, og vi liker disse dagene:) Regner med at litjtupp er blitt stor, og større blir hun;) Tiden flyr, og det er snart på tide at jeg kommer meg på besøk igjen! Skal prøve å komme meg nedover når Ida og Elin kommer...hadde vært morsomt med en jentesammenkomst:) Håper dere har det alle tiders store som små! Hils Bojan og gi lillemor en stor klem fra "tante" Marita. Kjempegla i deg også min gode venn gjennom livet:)

    SvarSlett
  3. Heisann.
    Nå har jeg vært gjennom begge bloggene dine og lagt meg som følger.
    Vi er i slekt du og jeg. Far din Per er min fetter og jeg tilbragte mine barndom- og ungdomssommere på Brekkvasselv.

    Hilsen Aase Heggstad Soldal (Sanna på blogg)

    SvarSlett
  4. Heisann =0)
    Måtte stikke innom og titte hos deg da jeg oppdaget at du hadde blogg vettu =0)
    Så koseligå lese litt om din hverdag, og gratulerer masse med forlovelsen =0)
    Klæm fra Gunn-Hege (Fattigmor)
    (du må gjerne ta en tur innom hos meg, ikke samme type blogg som deg, men dog en blogg)

    SvarSlett
  5. Heisann Aase!
    Så hyggelig å høre at det finnes slekt der ute i den store verden:) Jeg vet pappa har snakket om Aase og nå vet jeg hvem denne madammen er...det er jo deg:) Kjempehyggelig! Vi er nok flere som sitter med gode barndomsminner om Brekkvasselv...det var supre tider! Morsomt at du vil følge bloggen min...hvem vet...kanskje kommer det noen saftige detaljer om pappas ville liv:P Klem Marita

    SvarSlett
  6. Hei og hopp Gunn Hege:)
    Trivelig at "Fattigmor Fe" vil se innom "Lillemus Mei" og hennes hverdag:) Håper alt er bare vel med deg og dine "fattigbarn"...skal absolutt ta en tur innom bloggen din:) Gleder meg allerede! Adam hilser masse og vi takker tusen ganger til månen og tilbake for gratulasjon:)
    Stor klem til deg!

    SvarSlett

Gjerne forkynn din opplevelse hvis du liker, misliker eller rett og slett kjeder deg;)